Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Slikovnica 'Greta i divovi'

Slikovnica 'Greta i divovi'
  • Traje do: 23.12.2019 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Greta Thunberg, djevojčica u žutoj kabanici, stala je na čelo svjetskog pokreta protiv klimatskih promjena te postala nadahnuće i uzor djeci i mladima diljem svijeta. Mlada je Šveđanka nominirana za Nobelovu nagradu za mir, uvrštena na listu 100 najutjecajnijih osoba na svijetu, a časopis Time upravo ju je proglasio osobom godine! Od nje sada mogu učiti i najmlađi jer je u nakladi Školske knjige izišla slikovnica 'Greta i divovi'.

Dvije od vas sad imaju priliku osvojiti po jedan primjerak ove zanimljive slikovnice. 

Napiši nam do ponedjeljka 23. prosinca u podne zašto bi htjela 'Greta i divovi', a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora.
Dobitnice
laura_21
  • Bodova: 40460
Nagrada: 1 primjerak slikovnice 'Greta i divovi'

Odgovor: Radim s djecom s teškoćama u razvoju. Kod učenja novih sadržaja u proces nastave volim uključiti slikovnice. Klima je dosta težak i apstraktan pojam za naše učenike pa bi ova slikovnica svojim ilustracijama i pričom uvelike pridonijela jednostavnijem shvaćanju same klime i važnosti savjesnog postupanja prema prirodi.
bbi
  • Bodova: 477
Nagrada: 1 primjerak slikovnice 'Greta i divovi'

Odgovor: Moj malac je sa svojih 7 g. jako ekološki osviješten, stalno proučava klimu, klimatske promjene, radi kojekakve pokuse, prati dokumentarce i Greta mu nije nepoznata. On kaze da će biti znanstvenik kad naraste, mi mu (doduše u šali, ali nikad se ne zna) prognoziramo Nobelovu nagradu. Ova slikovnica bi bila velik doprinos njegovom sadasnjem (i budućem) znanstvenom radu.