Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Adventski kalendar 23.12.2019.

Adventski kalendar 23.12.2019.
  • Traje do: 24.12.2019 15:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

I ovog adventa pripremile smo adventski kalendar s poklonima. Svaki dan imaš priliku osvojiti predivan poklon. Zagonetna slika koja se nalazi iza broja datuma određenog dana skriva poklon koji možeš osvojiti. Slika je grafički obrađena (može prikazivati ili dio proizvoda ili zamagljeni proizvod ili na drugi način grafički obrađenu sliku proizvoda), a na tebi je da otkriješ što je na slici.
 
Kako bi osvojila poklon moraš nam navesti točan naziv proizvoda koji se nalazi na zagonetnoj slici.
 
Svaki dan nakon 15 sati ćemo otkriti sretnu dobitnicu za prethodni dan.
 
Povratak na Adventski kalendar

Odgovor:
Kedma Piling maska za lice
Maska poput gela koji se ne pjeni. Sadrži minerale i soli iz Mrtvog mora te na taj način zadržava vlagu. Nanosi se na lice i vrat, kružnim pokretima, najviše dva puta tjedno.
Dobitnice
jaga11
  • Bodova: 16199
Nagrada: adventski kalendar

Odgovor: KEDMA PILING MASKA ZA LICE 100 GR


Maska poput gela koji ne pjeni.Sadrži minerale i soli mrtvog mora te na taj način zadržava vlagu.Nanosi se na lice i vrat,kružnim pokretima,najviše dva puta tjedno.